Reviews from Bij Bomans Heemstede

Recent reviews

5.0
Eveline
24 July 2021

Was heerlijk maar sate was afgekoeld

Marjo
22 July 2021

Ik bestel graag Bij Bomans en vandaag voor eerste keer zwaar teleurgesteld. Dessert minitrio was geen trio maar drie keer het zelfde en waar er de vorige keer nog leuke kletskopjes bijzaten, war er nu nog een.. De Cesarsalade was vorige keer ruim gevuld , nu mocht het niet zo zijn, de losse kip was van dijbeentjes en zaten nog botjes in. Er zat nauwelijks ei in en vorige was er nog avocado bij, nu ook niet. Ik vermoed at de kok vrij was . De bezorging was zoals altijd zeer correct door een dame gebracht. Er waren geen servetjes, het was echt afgeraffeld.,Volgende keer hopelijk beter.

K. Eschweiler
10 July 2021

Zoals vaker heerlijk gegeten. Ook de levering was precies op tijd en vriendelijkheid van de bezorgservice.

Astrid Janssen
25 June 2021

Vrijdag ‘visdag’ en wat voor vis : prachtig stukje zalm, kon niet beter , met lekker knapperige groenten. De salade was rijk gevuld met oa grote stukken avocado, kortom heerlijke maaltijd en dan heb ik het nog niet eens over het dessert!😋 👍

Astrid Janssen
20 June 2021

Heerlijk gegeten , mooi stukje zalm op bedje van lekkere verse groente, precies goed . Weer keurig verzorgd en warm gebracht door een aardige dame met geduld , m’n bel bleek het nl niet te doen. Mijn oog bleek groter dan m’n maag dus ik bewaar de desserts tot morgen 😏 Niet verkeerd voor de maandag😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolande Van Hardeveld
6 June 2021

Het was weer lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Freddie
6 June 2021

We hadden ons eten laten bezorgen op zaterdagavond. Het eten was zorgvuldig ingepakt, de bezorging keurig op tijd en de persoon die het bracht kwam uiterst vriendelijk over. We hadden de mixed grill en de ossenhaas besteld met een portie frites en aardappelpuree. Het eten smaakte goed, de porties waren precies voldoende en qua temperatuur was het ook dik in orde. Al met al een dikke aanrader!

Marieke van Lith
4 June 2021

Heerlijke Caesar salade. Vooral de kip was erg mals en goed gebakken 👍

Astrid Janssen
21 May 2021

Heerlijk gegeten en fijn dat sausjes e.d ,op mijn verzoek, ook inderdaad apart geleverd zijn, dank👍

Ben Kapiteijn
10 May 2021

We hebben weer genoten van de heerlijke zeetong. De vis is kakelvers en uitstekend klaargemaakt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Astrid Janssen
8 May 2021

Heerlijk gegeten, goed op temperatuur en vriendelijke bezorger

Jolande
7 May 2021

Heerlijk gegeten. Ook namens onze gasten.

Ben Kapiteijn
3 May 2021

We hebben dit keer voor de zeetong gekozen en dit was een uitstekende keuze. De vis was heerlijk en kakelvers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis
2 May 2021

Heerlijk eten goede service vriendelijke bezorging en een spaarkaart !! Wel leek de zalm wat kleiner/minder dan vorige keren ?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Astrid Janssen
2 May 2021

Was lekker, goed warm en keurig op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S. Waalewijn
19 April 2021

De kwaliteit was uitstekend. Zelfs de patat was zoals ik mij dat wenste, te meer omdat de maaltijd bezorgd werd. De spareribs waren mals , de ossenhaas perfect. Ja...gewoon een dikke pluim. Wij gaan er zeker eten zodra het weer kan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben Kapiteijn
19 April 2021

We hadden pasta zalm besteld en dit werd op het juiste tijdstip gebracht lekker warm en voortreffelijk van smaak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolande
19 April 2021

Heel lekker en netjes op tijd De pindasaus was een beetje te dik

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

v d Br
18 April 2021

Wederom heerlijke zeetong gegeten!

Marieke
16 April 2021
Bert
12 April 2021

Smaakte prima en goed verpakt in thermo-doosjes. Enthousiaste sympathieke mensen. Let op bij bestellen: er zitten geen side-dishes bij tenzij anders vermeld.

Dennis
28 March 2021

Heerlijk en goed verzorgde maaltijden Zalm en ossehaaspuntjes zijn top !! Snelle en op afgesproken tijd bezorgd Vriendelijke bezorger 👍🏾

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

L en B
27 March 2021

De Noordzeetong was heerlijk! Goede groenten erbij. Alles uitstekend verpakt. Een echte aanrader. Iets om vaker te doen.

Ben Kapiteijn
13 March 2021

Het eten was weer voortreffelijk zoals gewoonlijk en ook op het juiste tijdstip warm en gebracht.

Jeroen
8 March 2021

Ruime porties en een prima kwalitieit. De kip kerrie is een aamrader. En op tijd thuisbezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stephanie
8 March 2021

Lekker eten met veel smaak. Goeie qua grote portie. Werd warm aangeleverd en op tijd. Zeker de moeite waard

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis v Rhee
22 February 2021

Heerlijk gegeten top kwaliteit en goede bezorging !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Astrid Janssen
21 February 2021

Wederom heerlijk gegeten, vandaag gekozen voor pasta met zalm en groenten.,rijkelijk gevuld en ik heb dan ook gesmuld. Salade was er lekker bij. Chocoladetaart uurtje later 😜 bij de koffie gegeten, mijn favoriete toetje, top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben Kapiteijn
21 February 2021

Het was weer voortreffelijk. We hadden kip pesto en zalm.

Astrid Janssen
21 February 2021

De zalm was erg mooi en lekker, aardappelpuree heerlijk romig en ik had wederom twee toetjes en ja, ook nu weer genieten. Tot zover het positieve! Helaas was de groente echt te ver ‘doorgesudderd’, niet smakelijk, ook niet om te zien, jammer. Saus niet warm, wellicht beter om apart te doen. Bezorging wederom prima en precies op tijd, knap 👍

Roelof Braams
20 February 2021

Bezorger kon het adres niet vinden 25 minuten rond gereden zonder ons te bellen, het is dat wij belden anders had ie nog rond gereden, echt warm was het niet meer maar hebben het opgegeten ,hopen de volgende keer dat het beter gaat groetjes

Astrid Janssen
19 February 2021

Heerlijk gegeten, goed op temperatuur en zoals altijd bij jullie : royale porties 👍 Had twee toetjes genomen, kon niet kiezen en ze waren ‘de zonde’ meer dan waard! Heel veel succes deze ‘lastige periode’ en weer graag tot ziens.

Hans
1 February 2021

prima gesmaakt.

Ben Kapiteijn
1 February 2021

We hadden zalm pasta en het was zoals gewoonlijk weer overheerlijk. Dus het is weer voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben Kapiteijn
25 January 2021

De bestelling kwam precies op tijd. We hadden deze keer het stoofpotje. Dit was weer heerlijk en hebben er van genoten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
18 January 2021

Heerlijke maaltijd, er was echt geprobeerd er iets extra’s aan mee te geven. En ruime porties. Complimenten voor de kok!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fabienne
17 January 2021

Zeer goede kwaliteit en hoeveel heden in vergelijking met de prijs 7 personen waren zeer te vreden en voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Laura
17 January 2021

Het was druk dus we moesten wel lang wachten. Maar het eten was echt fantastisch, bedankt weer!

Dennis v Rhee
16 January 2021

Super heerlijk gegeten ossehaas puntjes en geb zalm Bij de zalm mag best wat meer saus maar eten een 10 ! Klasse ! Bezorging was 30 min te laat maar na duidelijke uitleg van een lieve dame die bezorgde begrijpelijk

R.Crama
16 January 2021

Helaas de bezorging was 20 min later dan gepland en beloofd. Daardoor was het eten ook te koud. Dit dus maar even opgewarmd in de oven.

Jeroen
15 January 2021

4 verschillende maaltijden besteld. Alle overheerlijk en ruim voldoende. Attente en punctuele bezorging.

Koning
15 January 2021

Thuis een diner besteld. Erg compleet en verzorgd aangeleverd. Wij hebben echt lekker gegeten. Prima in de oven warm te houden als je niet gelijk aan tafel wilt. Dit doen wij nog eens!

Rob
17 December 2020

Wat vroeg voor een recensie voor de kerst box die 24 december pas opgehaald moet worden.

Ben Kapiteijn
14 December 2020

Het eten werd op tijd gebracht en was warm op het bord. Dit keer was het zalm. Kortom weer voortreffelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
13 December 2020

Het was zoals we gewend zijn van de Familie dit dit met veel toewijding doet. Keurig op tijd, compleet met alles er bij en keurig verpakt. Eten was heerlijk en warm. Dank voor alles en tot een volgende keer! Jan

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
12 December 2020

Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding en goede porties. Verschillende gerechten geprobeerd. Ook in de herhaling steeds goed en een persoonlijke touch. Een echte aanrader.

Karin Eschweiler
6 December 2020

We hebben echt heerlijk gegeten! De spareribs waren heerlijk mals, de ceasar salade was heel smakelijk. Broodjes waren nog wat lekker warm. Vriendelijke en klantgerichte service. Kortom, kwaliteit en kwantiteit prima. Bevelen jullie zeker aan!

Ben Kapiteijn
6 December 2020

Het bestelde eten kipsaté en ossenhaaspuntjes was weer voortreffelijk en het wordt warm opgediend.

Angela
4 December 2020

Onwijs lekker gegeten! Het eten was er snel en leuke bezorgster. We zijn erg tevreden

Marcel Olijerhoek
28 November 2020

Wederom heerlijk gegeten. Toppers. Alles volgens afspraak en op tijd :-)

Ben Kapiteijn
23 November 2020

Dit keer hadden we saté en ossenhaaspuntjes. Het was weer erg lekker en kwam warm op tafel vanuit de tas.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
22 November 2020
Dirk van der Laan
22 November 2020

Erg lekker eten, besteld in Coronatijd ter ondersteuning van de lokale horeca. Super en zeker aan te bevelen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roël Tax
22 November 2020

Bezorging was netjes en vriendelijk, iets later dan gepland maar met excuses terwijl ik 10min later best redelijk vind. Vooraf brood, dat nog warm was, met kruidenboter en aioli. Mijn vriend zalm met flink wat rijst en alles smaakte goed. Ik had spare-ribs (pittig) enorm mals, hadden van mij iets pittiger gemogen (dat is smaak en heb ik niet meegenomen in de beoordeling). Frietjes waren lekker maar wel iets lauw, wat alufolie of een eps/foambakje met gaatjes erin erom zou dit wellicht op kunnen lossen. Als nagerecht chocolade fudgecake, flinke punt! Sowieso waren de portie prima, geen grote eters maar er was nog friet en rijst over dus ook genoeg voor de grote eters.

fam smit
20 November 2020

Alles zag er goed verzorgd uit en smaakte heerlijk!

Jeroen
15 November 2020

Prima verzorgd, heerlijke maaltijden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Westerhoven
15 November 2020

Wederom heerlijk gegeten 😊Vorige week ook prima 👍🏻 Vriendelijke prijs en goede kwaliteit Tot de volgende keer

Ben Kapiteijn
9 November 2020

We hadden stoofpotje besteld en dat was heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joey
7 November 2020

Eten was heerlijk!

Adinda @ Harry
6 November 2020

Gewoon heerlijk en goed verzorgd!

JB
5 November 2020

Heerlijk gegeten, royale porties! Ook de bezorging was snel en keurig. We bestellen zeker nog eens!

marinus Hennevanger
1 November 2020

Eten was prima.

Ben Kapiteijn
1 November 2020

Het eten zalmpasta was fantastisch

Ronald
31 October 2020

Erg snelle levering. En alles netjes verpakt. Hebt weleens slechter een bezorging ontvangen (niet bij deze bezorger overigens)

Nina
30 October 2020

De zalmmoot was iets te droog maar de rest was allemaal erg lekker!

Joan
30 October 2020

Snelle bezorging en heerlijk eten! ❤

Ab
26 October 2020

Heerlijke ossenhaas puntjes in champignons. Roomsaus en lekker twisters

Deb
25 October 2020

Eten was echt top! Alles op tijd bezorgd & goed warm. We hadden de burger, saté en zalm. Heerlijk op de zondag avond.

Elly
25 October 2020

we hebben heerlijk gegeten, bestelling kwam op tijd, alles lekker warm, en heerlijke verse broodjes vooraf. uit eten thuis "Bij Bomans" is ons goed bevallen.

Ton
24 October 2020

Geweldig dat we nu het restaurant dicht is, de kwaliteiten van Bij Bomans in huis kunnen halen. We hebben genoten van de Ossenhaaspuntjes en Zalmfilet.