Beoordelingen van Bij Bomans Heemstede

Recente recensies van Bij Bomans Heemstede

5 sterren na 35 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, er was echt geprobeerd er iets extra’s aan mee te geven. En ruime porties. Complimenten voor de kok!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit en hoeveel heden in vergelijking met de prijs 7 personen waren zeer te vreden en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was druk dus we moesten wel lang wachten. Maar het eten was echt fantastisch, bedankt weer!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk gegeten ossehaas puntjes en geb zalm Bij de zalm mag best wat meer saus maar eten een 10 ! Klasse ! Bezorging was 30 min te laat maar na duidelijke uitleg van een lieve dame die bezorgde begrijpelijk

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de bezorging was 20 min later dan gepland en beloofd. Daardoor was het eten ook te koud. Dit dus maar even opgewarmd in de oven.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 verschillende maaltijden besteld. Alle overheerlijk en ruim voldoende. Attente en punctuele bezorging.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Thuis een diner besteld. Erg compleet en verzorgd aangeleverd. Wij hebben echt lekker gegeten. Prima in de oven warm te houden als je niet gelijk aan tafel wilt. Dit doen wij nog eens!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat vroeg voor een recensie voor de kerst box die 24 december pas opgehaald moet worden.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd gebracht en was warm op het bord. Dit keer was het zalm. Kortom weer voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals we gewend zijn van de Familie dit dit met veel toewijding doet. Keurig op tijd, compleet met alles er bij en keurig verpakt. Eten was heerlijk en warm. Dank voor alles en tot een volgende keer! Jan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding en goede porties. Verschillende gerechten geprobeerd. Ook in de herhaling steeds goed en een persoonlijke touch. Een echte aanrader.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten! De spareribs waren heerlijk mals, de ceasar salade was heel smakelijk. Broodjes waren nog wat lekker warm. Vriendelijke en klantgerichte service. Kortom, kwaliteit en kwantiteit prima. Bevelen jullie zeker aan!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten kipsaté en ossenhaaspuntjes was weer voortreffelijk en het wordt warm opgediend.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker gegeten! Het eten was er snel en leuke bezorgster. We zijn erg tevreden

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Toppers. Alles volgens afspraak en op tijd :-)

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer hadden we saté en ossenhaaspuntjes. Het was weer erg lekker en kwam warm op tafel vanuit de tas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, besteld in Coronatijd ter ondersteuning van de lokale horeca. Super en zeker aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was netjes en vriendelijk, iets later dan gepland maar met excuses terwijl ik 10min later best redelijk vind. Vooraf brood, dat nog warm was, met kruidenboter en aioli. Mijn vriend zalm met flink wat rijst en alles smaakte goed. Ik had spare-ribs (pittig) enorm mals, hadden van mij iets pittiger gemogen (dat is smaak en heb ik niet meegenomen in de beoordeling). Frietjes waren lekker maar wel iets lauw, wat alufolie of een eps/foambakje met gaatjes erin erom zou dit wellicht op kunnen lossen. Als nagerecht chocolade fudgecake, flinke punt! Sowieso waren de portie prima, geen grote eters maar er was nog friet en rijst over dus ook genoeg voor de grote eters.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles zag er goed verzorgd uit en smaakte heerlijk!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, heerlijke maaltijden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten 😊Vorige week ook prima 👍🏻 Vriendelijke prijs en goede kwaliteit Tot de volgende keer

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden stoofpotje besteld en dat was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk en goed verzorgd!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, royale porties! Ook de bezorging was snel en keurig. We bestellen zeker nog eens!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zalmpasta was fantastisch

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle levering. En alles netjes verpakt. Hebt weleens slechter een bezorging ontvangen (niet bij deze bezorger overigens)

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De zalmmoot was iets te droog maar de rest was allemaal erg lekker!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten! ❤

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke ossenhaas puntjes in champignons. Roomsaus en lekker twisters

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was echt top! Alles op tijd bezorgd & goed warm. We hadden de burger, saté en zalm. Heerlijk op de zondag avond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben heerlijk gegeten, bestelling kwam op tijd, alles lekker warm, en heerlijke verse broodjes vooraf. uit eten thuis "Bij Bomans" is ons goed bevallen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig dat we nu het restaurant dicht is, de kwaliteiten van Bij Bomans in huis kunnen halen. We hebben genoten van de Ossenhaaspuntjes en Zalmfilet.